MAREA MINCIUNĂ A LUI PONTA DIN DEZBATERI


Victor-Ponta-sursa-Realitatea.net_

(Foto de aici)

De două zile Klaus Iohannis se întâlnește cu Victor Ponta. Nu vreau să vorbesc pe larg despre cele două dezbateri, ambele cu plusuri și minusuri. Vreau să vorbesc doar despre un lucru cu care se laudă acest mincinos Victor Ponta. Un lucru pe care l-am auzit și ieri și azi și pe care îl repetă cu obstinație. Îmi pare rău că Iohannis n-a știut să îi răspundă dar nu îi fac o vină din asta, în fond nu este jurist.

Haideți să vedem dspre ce este vorba:

Victor Ponta se laudă în fața camerelor de luat vederi (atacându-l pe Iohannis cum că are un dosar de incompatibilitate nerezolvat și răspunzând atacului de plagiat din partea lui Klaus Iohannis) că în cazul lui Înalta Curte de Casație și Justiție a dat o decizie în privința plagiatului, sugerând, prin omisiune, că judecătorii ar fi stabilit că nu a plagiat.

MINCIUNĂ URIAȘĂ, DOMNULE PONTA (nici nu mă așteptam la altceva, domnia voastră mințiți așa cum respirați)

ÎCCJ NU a dat o decizie prin care a stabilit că nu ați palgiat, nu mai mințiți românii,

Înalta Curte a stabilit că ” „Respinge, ca inadmisibila, plangerea formulata de petitionarii Papahagi Razvan Adrian, Neamtu George Mihail si Ofiteru Augustin Minel impotriva rezolutiei nr.783/P/2012 din 16 mai 2013 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica. Obliga petitionarii la plata sumelor de cate 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva”.

Să demolăm așadar această uriașă minciună cu care un plagiator vrea să devină președintele României. Să începem de la câteva chestiuni juridice.

În anumite infracțiuni (din care face parte și cea supusă dezbaterii Înaltei Curți) pentru a se începe cercetarea penală și, dacă există fapta și vinovăția să se trimtă prin Rezoluție dosarul în judecată, este nevoie de o PLÂNGERE PREALABILĂ din partea persoanelor prejudiciate de respectiva infracțiune. Cu alte cuvinte, în acest caz al plagiatului lui Ponta doar acei autori din cărțile cărora a COPIAT Victor Ponta puteau face o plângere prealabilă care ar fi dat dreptul procurorilor să analizeze probe, să înceapă cecetarea penală și, dacă constată vinovăția, să trimită dosarul în judecată.

Așadar, să repetăm, numai autorii de la care a copiat Ponta aveau această calitate, ei fiind prejudiciații. Din păcate, plângerea a fost făcută de Papahagi Razvan Adrian, Neamtu George Mihail si Ofiteru Augustin Minel – care nu aveau această calitate pentru că nu din cărțile sau studiile lor a copiat Ponta. De ce au făcut-o cei trei? Pentru imagine, dar asta nu este important în demersul de față.

Când parchetul primește o plângere de la o altă persoană decât cea prejudiată, legea penală nu-i permite să-l sancționeze pe vinovat, chiar dacă ar observa că acela chiar a comis infracțiunea. Așa a procedat și parchetul, a dat NUP pe acest motiv de inadmisibilitate (DAR ÎN NICI ÎNTR-UN CAZ CĂ NU AȚI COPIAT, DOMNULE PONTA). Și v-o spune asta un jurist.

Cei trei petiționari nu s-au lăsat (deh, imaginea, cum vă spuneam) așa că au atacat Ordonanța de neîncepere a procurorului. Așa a ajuns dosarul la Înalta Curte care, respectând ceea ce am explicat mai sus, a dat această soluție; ”Respinge, ca inadmisibilă”

DA, ÎCCJ respinge plângerea celor trei ca inadmisibilă dar NU PENTRU CĂ NU AȚI FI COPIAT, DOMNULE MINCINOS, CI PENTRU CĂ A FOST FĂCUTĂ DE ALTE PERSOANE DECÂT CELE PREJUDICIATE PRIN INFRACȚIUNE.

Așa că, stimate domnule Prim Ministru, nu mai mințiți România în continuare. Cât despre copiatul dvs (vorbim de lucrarea dvs. de doctorat) ați copiat, s-a pronunțat în chestiune asta oameni din lumea academică, de la universități de prestigiu din țară și din străinătate.Categorii:Politica în cuvinte

Etichete:, , , ,

20 de răspunsuri

 1. D-nă , marți seara candidatul d-voastră a fost bâtă :))) S-a mai și grăbit să plece de parcă era în avantaj.. :)) Miercuri seara a mai echilibrat lucrurile..În sensul c-a încercat și dânsul niște atacuri , folosindu-se niște teme discutate și răsdiscutate dar nici Ponta nu a rămas mai prejos și-n final tot Johannis a părut mai afectat , Victor Ponta fiind o stană de piatră … Când n-ai habar de articolele din Constituție cum s-a întâmplat marți seara , și necunoscându-ți nici măcar președinții de filiale cum s-a întâmplat în seara asta cum a fost cazul d-nului de la Argeș păi asta spune cam multe lucruri .P.S .. în seara asta d-nul Johannis era obosit de n-a mai stat 2 minute pentru a discuta unele probleme de politică externă???

  • și? Asta face mai mică minciuna lui Ponta?

   • Eu zic să nu mai vorbim de minciuni , D-nul Johannis e singurul care a reușit să se încurce în propriile minciuni… Cât despre decizia ÎCCJ , nu mă pot pronunța și explicațiile d-voastră nu sunt obiective dat fiind că îl sprijiniți pe Johannis…Dacă aveți dreptate e un lucru de care Johannis nu a profitat .și basta … Oricum dacă aș fi fost în locul lui Johannis nu m-aș fi prezentat la nicio întâlnire.. Johannis nu face decât să recite niște lozinci.. nu poartă o discuție propriu-zisă ..

  • Dani văd că te reprezintă foarte bine Ponta. Ai reuşit să tragi imediat atenţia de la un adevăr evident, la prestaţia lui Iohannis, ce bineînţeles că nu a fost pe gustul tău de moldovean pentru că si-a păstrat calmul şi nu a apelat la marlanii. Dacă crezi ca politica este o telenovelă atunci votează candidatul iubit şi pregăteşte pentru un nou sezon.

   • Eu spre deosebire de tine banui ca Johannis nu te reprezinta :))) Cu mana pe inima recunosc ca spre Johannis reusesti sa comunici mai bine :))) Ai fi avut si votul daca ai fi candidat in locul generalului Johannis :)))

   • ca spre deosebire de*

  • L-ați votat pe Iliescu contra lui Rațiu, nu repetați greșeala!

  • D-NUL PONTA NU ESTE OBOSIT ! SI-A FACUT DEJA VREO TREI CONCEDII SI VREO CITEVA VIZITE OFICIALE,LUIND-O SI PE DACIANA ,CEA FARA DE PRIHANA , CARE ARE VREO 4 CASAE ! DUMNEATA CE TI-A DAT?STAI SA VEZI CE ITI DA DACA IESE!

 2. Și încă ceva : ori participi la toate confruntările care au mai rămas ori deloc..Eu cred că Johannis e prost sfătuit de-ai lui..Și crede că mediul virtual îl va ajuta să câștige această funcție ..Da mă rog…

 3. Vd că nu-mi răspunzi, ca Ponta :)))))))))))))))) Numai că aici este o sentință, e DOVADA

  • Pentru a vă satisface plăcerea , aveți dreptate :))) Din păcate faptul că vă dau dreptate nu-l prea îl ajută foarte mult pe Johannis :))) După aceste 2 zile , oamenii vor rămâne cu percepția că Johannis nu e decât o poleială și că habar n-are pe ce lume trăiește și că habar n-are cu ce se mănâncă președinția ..

   • La care oameni va referiti domnule Dani?
    La cei incapabili sa gandeasca singuri, cu propriile materii cenusii din dotare si care isi insusesc si propovaduiesc mai departe cuvintele idolului lor (vezi chestia cu „poleiala”- sintagma profunda lansata de marele barbat si om de stat-mare om, mare character Ponta)?
    Daca la aia va referiti, atunci da, aveti dreptate. Restul, adica aia nelobotomizati, cred ca au reusit sa vada un pic mai departe de logoreea dlui Ponta, care, dupa cum se vede, e tare priceput la transpunerea in practica a versului „insirand cuvinte goale ce din coada or sa sune…”

    P.S. Nelobotomizat nu e o injuratura.

  • Sunt sigur însă că d-voastră nu-mi veți da dreptate în ceea ce privește conținutul ultimului comentariu:)))

   • Bine că știe Tăriceanu, premierul lui Ponta, unde se află… Dumnezeu cu mila… Tăriceanu, același personaj care i-a „ușurat” pe români de petrol, a încurcat podul nou de la Agigea cu podul vechi, ba s-a mai și „umflat” atunci când a fost corectat, cu aroganță, ca un veritabil prim-ministru. Și a insistat, că el știe mai bine, că vine de la București, că s-au făcut doar reparații și nu e nou… Pun pariu că nu știe nici în ce țară se află domnia sa! Și ăsta va fi șeful guvernului în președinția lui Ponta. Un motiv în plus să spun hotărât NU PONTA! La cât e de aerian, cu el prim ministru și cu mincinosul mincinoșilor la cârmă, vom fi cu toții în aer… Nu pot decât să le transmit multă UE! CĂ NU MAI POT DE DRACI! PE BANII NOȘTRI VISEAZĂ, ARE SPP ÎN kUR, ȘAMPANIE ȘI ICRE NEGRE ÎN GÂT ȘI O SĂ NE CONDUCĂ, LA BRAȚ CU PONTA… Cred că trebuie să mă opresc măcar din scris, că din înjurat nu mă mai pot opri… Vă mulțumesc stimați conducători că reușiți să scoateți la suprafață ce e mai rău în mine! https://www.youtube.com/watch?v=pjOF4DIm67A

 4. Bine ca are Tonta habar cu ce se mananca presedintia. Probabil ca se antreneaza de mic sa ajunga presedinte prin orice mijloace, asa ca are toate calitatile necesare.

 5. asa au dovedit „Nature”, Sorbona si Univ. Bucuresti! in rest… blablabla!

 6. @ Alina .. Tu draga incerci sa arati ca esti nelobotomizata si tot tu incerci sa te convingi ca nu te injuri ?:)) Esti funny :)))) Ponta e parsivel , Johannis e bata sau lemn tanase :))) Spre deosebire voi cei nelobotomizati. eu recunosc ca Ponta nu e cel mai perfect om politic :)) Ceea ce ma face sa cred ca lobotomizatii sunt cei care observa lacunele lui Johannis si care se feresc sa vorbeasca despre ele.. Cu toate ca marea majoritate dintre noi . banui ca nu facem parte din partidele care se lupta pentru presedintie..

Trackback-uri

 1. MAREA MINCIUNĂ A LUI PONTA DIN DEZBATERI | POLITICA între realitate şi ipocrizie
 2. Ponta s-a bătut singur în alegeri | Justiție Oarbă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: