Nu-l lăsați pe Ponta să-l ucidă pe Moș Crăciun!


copiijpg_16201600
(Foto de aici)
Ce fel de animal fără suflet poți să fii ca să te folosești de copii și de bucuria copilăriei lor în campania electorală? Îmi pare rău pentru cuvântul animal dar om nu te poți numi și cu atât mai puțin tată atâta vreme cât ai neobrăzarea să sugerezi piticilor care trăiesc în fiecare an al copilăriei lor povestea lui Moș Crăciun, că tu ești Moșul pe care îl așteaptă cu atâtea emoții. Mă refer la acel slogan de campanie electorală dat la orele dimineții pe televizor (eu l-am văzut pe Realitatea, în jur de ora 11, azi 25.10.2014) în care, pe fondul unor imagini cu Ponta și pungi de cadouri, în spate se aude un cor de copii care cântă ”Moș Crăciun cu plete dalbe ”. Și ca neobrăzarea să fie dusă până la capăt, clipul continuă cu Ponta care spune de la un pupitru de câteva ori ”Sunt Victor Viorel Ponta” urmat de corul copiilor care cântă repetitiv în spate: ”Moș Crăciun, Moooș Crăciun”.
Să-ți fie rușine, domnule Ponta, că ai ajuns la o asemenea mârșăvie! Nu te juca cu mințile pure ale copiilor, nu-i băga pe acești nevinovați în troaca plină de dejecții penale în care trăiești tu și acoliții tăi din PSD! Habar n-ai ce înseamnă dragostea de părinte dacă îți dorești să te substitui în acel simbol al dăruirii și bunătății în mințile curate ale unor copii și în mintea părinților săraci ce plâng apropierea Crăciunului și lipsa bucuriilor de sub brad.
Nu, domnule Ponta, tu nu ești Moș Crăciun, nici pe departe. Moș Crăciun este acela care îi sfătuiește pe copii să învețe și nu să copie la examene sau lucrări, Moș Crăciun este acela care nu i-ar fi lăsat niciodată pe elevii de clasa I fără abecedare în prima lor zi de școală, Moș Crăciun este acela care nu ar fi cheltuit niciodată pe pomeni electorale, pe bannere și megalomanie banii de autostradă smulși din buzunarele părinților. Moș Crăciun nu ar fi lăsat-o niciodată să moară înghețată pe Aura Ion și ar fi avut grijă ca bolnavii să aibă medicamentele necesare. Moș Crăciun și-ar fi adus acasă cetățenii, rătăciți prin toate colțurile lumii, nu mințindu-i că aici este lapte și miere ci făcând investiții care ar fi dus la crearea cu adevărat de noi locuri de muncă. Moș Crăciun ar fi făcut imposibilul să le aducă copiilor părinții plecați aiurea la muncă și să le șteargă lacrima de pe obraz. Moș Crăciun nu ar minți, nu și-ar bate joc de țara asta și de resursele ei și nu s-ar însoți cu o gașcă de hoți, unii foști pușcăriași.
Dumneata, domnule Ponta, nu ești Moș Crăciun, ești un mincinos ordinar care vrea să pervertească până și mintea copiilor nevinovați cu asemenea clipuri manipulatoare! Ești un mincinos care împarte profesorilor bani veniți de la Uniunea Europeană pentru cărți spunându-le că-s din propriul buzunar, un mincinos care împarte oamenilor săraci făină și zahăr de la aceeași Europă lăudându-se că sunt produse din hambarul familiei lui.
Dumneata, domnule Ponta, ești cel mai mare rău pe care îl poate alege România duminica viitoare. Și sper ca fiecare român să simtă asta, să înțeleagă că nu ești decât un păcălici care îi înșeală cu nesimțire și să te pedepsească la vot. Sper ca românii să nu-ți permită duminica viitoare să-l ucizi pe Moș Crăciun.Categorii:Politica în cuvinte

Etichete:, , , , , ,

29 de răspunsuri

 1. Ye Yee ..Încet , încet deveniți ca fosta colegă de pe politicstand.com :)))

  • Nu, încerc să nu las această pacoste să conducă România. Ai copii? Ai vrea să le fie furat Moș Crăciun? Eu nu.

   • Îl votez pe Ponta deoarece vreau și eu ca speciile din fostul PDL care în momentul acesta s-au ascuns în spatele d-lui Johannis și care îl susțin acum mai mult chiar decât membrii PNL să meargă și ei închisoare pentru cât au furat în perioada 2009 – 2012..Eu nu cred nici în România lucrului bine făcut și nici în mândria de a fi român:)) Datorită lucrului acesta eu nu voi fi dezamăgit niciodată spre deosebire de d-voastră care încă mai credeți în promisiunile d-nului Johannis..Oricum fac pariu că după 2 ani veți fi la fel de dezamăgită așa cum ați fost dezamăgită și de d-nul Băsescu

 2. În ultima vreme faceți greșelile pe care le face și D-na Tocilă .. Sunteți prea patetică când vă redactați articolele :))) :)))

  • Dumneata mai poti sa adormi, sau esti tot timpul asa?

  • dani, stim ca ai 4 clase, ca toti ceilalti sustinatori ai lui Ponta.
   Ca sa stii si tu: patetic- nu-i un cuvant urat, ci din contra ( daca nu stii ce inseamna un cuvant de ce-l folosesti? de citit ce esti? :))

   PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare.

   vezi ce se intampla cand esti slab pregatit? incerci sa jignesti si de fapt faci un compliment :)))
   vezi ca data viitoare te injuri singur! 🙂

   • Noroc cu intelectualii de dreapta :)))) De fapt am vrut să sugerez că-și pierde obiectivitatea , pupa-ți-aș creierul tău de intelectual rasat nea ioane :)))

 3. am înteles bine ? Tipul care a scris a spus ca-l voteaza pe pompa pentru ca pdl-ul, ma rog; membrii lui sa intre la închisoare ? Pe mine ma îngrozeste gîndirea asta, în ce ne-am transformat, ce fel de oameni am devenit ?

 4. Per ansamblu,atitudinea acestui cetatean nu poate fi etichetata elegant.

 5. @ Lili Crăciun – Problema e că d-voastră ați fost dezamăgită mai mereu după votul acordat ..Abia aștept să văd reacția d-voastră după ce udrea va fi invitată de d-nul Johannis la guvernare în cazul în care câștigă președinția

  • președintele nu invită el pe cineva la guvernare, e rolul parlamentului să facă o majoritate. Sigur că aș fi dezamăgită dacă ar ajunge Udrea la guvernare dar nu pot pune asta în cârca lui Iohannis

   • :)))) :)))) D-nă d-voastră sunteți naivă rău :))) sau vă prefaceți că sunteți Oricum nu voi mai discuta cu d-voastră despre Johannis deoarece observ că vreți să-l disociați pe Johannis și de ACL și de tot :))) Johannis după d-voastră n-a avut legătuă cu nimic:)) El nu e sprijinit de niciun grup de interese din ACL și va câștiga alegerile de unul singur și datorită farmecului lui :)) Plus că și-a finanțat singur campania electorală :))

 6. Trebuie sa ne spuna strainii ce avem de facut, daca Parlamentul Romaniei este plin de penali?

 7. @ dani

  Domnule, din postarile de pana acum, este evident ca nimeni dintre participantii la discutii nu este cu adevarat preocupat de tarele dumitale, ci toti se limiteaza sa le constate cu surprindere. Insa, prin impolitete, dumneata ai depasit prea multe limite si ultragiezi buna cuviinta.

  • D-nule Tibi nu credeți că d-na Lili Crăciun este singura persoană care decide cu cine să discute și cu cine nu? Eu cred că da.. Mai lăsați aerele acestea de avocat că nu vă prinde :)))

 8. dani,de la craciun furat si pana la dobitocul de ponta e mult dar daca nu ai cap vai de tine,din partea mea poti sa scrii ce vrei ai dat deja dovada ca nu ai cap

 9. @ Lili Crăciun – Nu sunt de acord cu faptul că Johannis n-are cum să influențeze guvernarea ..Chiar el a spus de câteva ori va răsturma guvernul actual .. Ce e drept tot de câteva ori s-a și răzgândit :))) în privința acestui lucru .. După părerea mea Johannis greșește când se afișează cu cei din PDL la fiecare miting dar mă rog e problema lui..Ce mă deranjează la d-voastră e că nu vă gândiți și ce se întâmplă în viitor :))) Spre deosebire de mine care privește și mai departe de aceste alegeri :)) Și cu asta gata :)) Fiecare să voteze cum crede el de cuviință :)) Că oricum și peste 4 ani România va fi la fel :))

 10. @ Lili Crăciun – Și încă ceva ..Eu mi-am dat seama ce fel de om va fi Băsescu și ce fel de om este Ponta..Din păcate d-voastră nu v-ați dat seama ce fel de om va fi Băsescu și nu vreți să vedeți ce om va fi Johannis ..și ăsta a fost și va fi avantajul meu ..De aia nu voi fi dezamăgit niciodată de cei care ne conduc

 11. Exercitiu de imaginatie, sau de ipocrizie:
  Inlocuiti/sau nu numele ponta cu oricare (basescu, boc, blaga, udrea, macovei, …) si veti vedea ca toate apelativele se potrivesc perfect.
  Cu KI nu pot inca sa-l asociez deoarece e relativ recent in atentia generala. Dar nu pot sa nu observ ca de fapt si el este mincinos, arogant, superior, … Asta doar din ce a incercat sa spuna pana acum, adica nimic.

  • Domnule, in respectul pentru dialog, imi permit sa-ti reprosez, totusi, lipsa de orizont a ideii exprimate.

   Concret, nu te contrazic decat prin formularea unei observatii banale: ar fi complet irational („sinucigas” socialmente) sa nu distingem diferentele pozitive, atat cat ele exista, dintre Iohannis si Ponta, ci sa ne limitam la observatia ta, chiar si valida fiind.

   Este exclus sa nu observi diferenta dintre cei doi, iar aceasta diferenta indiscutabila, atat cat este ea reala, trebuie folosita. Trebuie (suntem condamnati, daca vrei) sa o folosim!

   Altminteri, afirmatii „suficiente”, ca cea facuta de tine, sunt la indemana oricui, dar ele nu produc decat exact disolutia de care au nevoie Ponta si leprele incolonate in spatele lui.

   Practic, asta este toata problema acestor alegeri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: