Zumbălăgeala pentru Cupa Cotroceniului


Bd3YMMoCQAA-dia.jpg large

(Foto de aici)

Stimați spectatori și telespectatori, meciul a început clasic cu două echipe așezate la mijlocul terenului: ”Manipulatorii de dreapta”, în frunte cu căpitanul Cătălin Predoiu care dorește din tot sufletul ”Cupa Cotroceniului” și ”Manipulatorii de stânga” în care banderola stă pe mâna blondului ”Crin Antonescu” și el doritor al cupei, susținut de colegul și prietenul său, Victor Ponta.

Echipele s-au încălzit pe margine și se pregătesc de prima pasă.

Dar ce se întâmplă? Meciul nu poate începe, este fenomenal!, Crin Antonescu i-a tras un pumn în bot lui Victor Ponta și a anunțat că trece la echipa adversă. Cu condiția să rămână căpitanul celor două echipe unite. Cătălin Predoiu mârâie. Nu se poate, doamnelor și domnilor, acesta nu mai este un joc clasic. Se pare că vom avea un fotbal cu totul și cu totul special în care nu se vor bate doar două echipe. E un nou joc, stimați spectatori, nemaivăzut, unul pe care îl vom impune și în campionatele internaționale. Încerc să transmit ceea ce văd, fără a înțelege ce se întâmplă

Așadar, să prezentăm echipele:

Echipa: ”Manipulatorii de dreapta”:

Crin Antonescu intră în teren și, după o încălzire pe margine, furibund și hotărât renunță la banderola de căpitan, angajându-l pe Klaus Johannis, pe care-l bate pe spate prietenește. Dar doamnelor și domnilor, nu se poate!, se răzgândește ceva mai târziu și începe să urle la Johannis că vrea banderola înapoi. Aud de aici cum îi spune că numai el poate să șuteze la poartă. Johannis tace, tace, tace. Se zburlește la Crin printr-o simplă încruntare și reține mingea și banderola, fără a-l băga în seamă pe fostul căpitan. Crin Antonescu, furios, părăsește terenul și să se retrage în tribune.

De pe extrema cealaltă, Cătălin Predoiu cere și el mingea, cu tupeul celor 3% procente de simpatie din tribune, vrând să o bage în poartă cu capul. Johannis tace din nou. Apoi din două litere – ”NU” – , îl obligă pe Predoiu să se alinieze în spatele lui, promițându-i, tăcând, că-l face căpitan adjunct după câștigarea cupei.

La mijloc, blonda Elena Udrea balansează între jucătorii celor două echipe, ba vrând să joace cu cei de pe stânga, ba cu cei de pe dreapta. Este secondată de valeții ei de zi cu zi, Tomac și… stimați spectatori și telespectatori, nu se poate! asta n-am crezut-o, de cel care o ura până mai ieri, Cristian Diaconescu. Acesta renunță la propria sa echipă și se înrolează în cea a blondei, în surâsul fericit al lui Traian Băsescu, aflat pe margine, care îl mângâie pe creștet.

Iată însă o nouă surpriză. Din echipa lui Johannis se mai desprinde un jucător, Monica Macovei, care anunță că ea joacă singură împotriva tuturor, făcând joc de gleznă cu propria minge.

Nu știm ce se petrece, oameni buni, echipa ”Manipulatorilor de dreapta” se luptă cu ea însăși, comentez dar nu știu încă care îi sunt jucătorii.

Nu același lucru se petrece cu echipa adversă care se adună strâns în jurul lui Victor Ponta, cântând ode.

Echipa: ”Manipulatorii de stânga”:

Stânga nu se lasă mai prejos la pasele pe care dreapta și le aruncă, faultându-se între ei ca și cum ar fi adversari. Ponta aruncă cu fumigene de prime la transfer și fanii din tribune, consilieri și primari, aflați pe margine, năvălesc în teren cerând cu insistență să fie declarați și ei jucători. În rest, echipa de pe stânga nu joacă, urmărește amuzată cum dreapta își bagă singură în poartă goluri, dându-și unii altora la gioale.

Arbitrul este înebunit și, bulversat, cere time-aut pentru a reorganiza cele două echipe adverse. Din afara stadionului, poporul care nu a găsit bilete la meci se uită scârbit la ecranele mari care transmit bulibășeala și dă din mână a lehamite. ”Iar se bat ăștia pentru ciolan. Dă-i dracului!”Categorii:Uncategorized

Etichete:

1 răspuns

  1. Cristian Diaconescu s-a retras, din cauza unei lovituri la pateu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: