Sa ma pupati in cur cu politica voastra cu tot.


(Articol preluat de aici )

descărcareCand a fost construit canalul Dunare-Marea Neagra, a fost construit in mare parte si cu ajutorul puscariasilor. Parte insemnata din ei a fost formata din detinutii politici. Sunt absolut convins ca stiti asta. In fine…

Detinutii care ajungeau acolo din cauza viziunii, a ideii vis a vis de politica (domnule Adrian Nastase, Voiculescu samd.), o faceau pentru ca puscaria de la Aiud (e doar un alt exemplu) devenea mult peste puterea unui om de’a indura. O faceau pentru un pic de mancare in plus, pentru o zi taiata din pedeapsa… Aia isi lasau barba pentru ca n’aveau alternative si o sa radeti, domnilor, nu ieseau grasi ca niste PORCI, ca niste VITE ORDINARE din puscarie. Asa, ziceam de canal. Aveau norme de facut, limbrici penali si condamnati ce sunteti, norme!  Daca nu le faceau erau pedepsiti. Faceau carcera si nu li se mai dadea de mancare, imbuibatilor ce sunteti!  A doua zi mergeau la munca din nou, asta dupa o noapte nedormita, pe nemancate. Nesatuilor care sunteti!

Marii romani si’au lasat oasele prin te miri ce beciuri pentru ca chiar credeau in ceva. Voi? Voi scrieti pe bloguri din puscarie, scrieti carti si iesiti dupa 5 luni. Voi sunteti detinuti politici? Nelson Mandela a fost detinut politic, Corneliu Coposu a fost detinut politic. Nu voi. Voi sunteti niste tumori, niste imbuibati nenorociti. Clasa politica? Pai ce clasa politica sunteti voi? Clasa politica din Romania este generata, sustinuta si mentinuta de pomenile electorale date pulimii. Niste talhari pusi in fruntea tarii de babe lingatoare de icoane, de nemancati care cred c’o punga de zahar o sa’i scoata din foame. Ce pretentie sa ai de la o clasa politica nascuta din galeti de plastic, din fasuri contra ploii sau sticle de ulei? Astia sa ne conduca? Astia alesi de babe isterice pe Facebook?

VAI DE PULA NOASTRA.

Vai de natia si de istoria noastra! Prostii aia au murit degeaba la revolutie, inaintasii nostri prin razboaie. Ar trebui interzis votul pentru cei care nu stiu tabla’nmultirii cu 6, sa se dea examen. Din cauza inculturii, a puturoseniei acestei natii avem conducatorii pe care’i avem. Majoritatea este indolenta, puturoasa si nesimtita. De ce ne mai miram ca unu ca Nastase iese dupa 8 luni din puscarie si probabil o sa intre in parlament?

Sursa:

http://frozenideas.wordpress.com/2014/08/21/sa-ma-pupati-in-cur-cu-politica-voastra-cu-tot/Categorii:Politica în cuvinte

3 răspunsuri

  1. n-am înteles exact al cui e articolul, e bestial,si mie mi s-a facut scîrba de aroganta îmbuibatului eliberat,aerul de mafalda, nu cred c-ar fi trebuit sa i se dea atîta importanta .

  2. Mai nou condamnare din cauza coruptiei si a celorlalte aferente li-se spune condamnare politica, ca contravine politicii lor de furt organizat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: