Războiul bretoanelor din PMP


elenaDupă o iubire ca-n filme, cu gratulări, jurăminte și laude siropoase privind inteligența politică (și nu numai), după străbătut țara mână-n mână, admirație nețărmurită una față de alta, cele două Elene, atât de susținute de Președintele României, par a fi intrat în război.

În ultimele două săptămâni, Elena Băsescu, fata lu’ tata, a scris două postări, ambele un șut dur în posteriorul blondei, șefa de partid a PMP.

Mesaj 1.

Elena Băsescu pe Facebook, alături de demisia deputatului Florin Secara din PMP, a scris: „Din păcate pentru cei care conduc Partidul Mișcarea Populară….”.

Mesaj 2.

Elena Băsescu pe Facebook: ”Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu știe despre ce este vorba: organizațiile au ‘probleme’ în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”

Răspuns Elena Udrea:

„Am sa va rog sa faceți distincție între ce poate spune președintele Traian Băsescu și Elena Băsescu. Elena Băsescu e alta persoana. Din respect față de tatăl ei, nu o sa comentez aspectul acesta”. „Probabil din faptul ca doamna Băsescu fiind mai departe de partid în ultima perioada nu a fost prezenta la ședințele noastre, probabil ca cineva i-a trimis un mesaj greșit și de aici neînțelegerea. Dacă oricine ar fi spus asta și nu cineva care poarta numele Băsescu, nu conta”.

Și cu toate astea… pe vremuri…

– Elena Băsescu o susţine pe Udrea la şefia PDL: “Este o persoană combativă, o luptătoare, este din generaţia mea”. “De aceea, voi susţine moţiunea care va avea forţa să întinerească şi să reformeze acest partid. În mod sigur, moţiunea doamnei Elena Udrea, pentru că e o persoană foarte energică, este o persoană combativă, este o luptătoare, este o persoană din generaţia mea”.

– Elena Udrea, laude, despre Elena Băsescu, la anunțul de a nu candida pentru PE: ”decizia acesteia de a nu candida la alegerile europarlamentare din 25 mai reprezintă un gest care face diferența față de alți oameni politici care doar invocă principii, dar când trebuie să le aplice, uită de ele”. ”Noi ne-am fi bucurat ca Elena Băsescu să intre în competiție, pentru că are aceleași așteptări ca și noi”

– Firma Elenei Udrea va lucra terenul Ioanei Băsescu de la Nana. Fiica preşedintelui i-a dat terenul în arendă lui Udrea, care, alături de alte firme specializate în lucrări agricole, va cultiva cereale.

Și două declarații:

– Preşedintele Traian Băsescu despre Elena Udrea: „Cred că Elena Udrea poate să îl bată pe Victor Ponta, fizic dacă e nevoie, dar, în alegeri, nu îmi dau seama ce ar putea să facă şi cât ar putea să crească”.
– Ștefan Vlaston a infirmat varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia președintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizații să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu: „Nu există absolut nicio informație și eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu știu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste”.

Așadar… Iubire cu năbădăi? Divorț cu scandal? Sau manipulare ca să mai scrie presa de ele?Categorii:Politica în cuvinte

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

 1. As crede mai degraba ca este „iubire cu nabadai”, dar intr-o formlare ceva mai abrupta: problema de pedigree, la amandoua.

  Iar in ce-l priveste pe tataia marinarul, blonda Nutzy vine dintr-o lume cu multa experienta in materie.

  Lucrurile bune nu se vor opri la priponirea Varanului.

  • Adică nu ”e” doamne? 😀 😀

   • Cum de nu ?! Observati ce mandrete de paruiala s-ancins acolo! Deocamdata, dom’ presedinte tine prosopu’ , insa o sa intre si el, fiti fara grija!

    Iar daca fiica-sa si Nutzy da dracu’ si se-ntalnesc in vreun magazin mai dichisit, atunci sa te tii drace, tavaleala europeana, cu aratari de tangale sfasiate.

Trackback-uri

 1. Războiul bretoanelor din PMP | radupopescublog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: