Hai să dăm cărțile pe față!


Imagine

(Foto de aici)

Congresul PMP a fost o fâsâială. Doar nu vă imaginați că a fost serios, că delegații chiar au votat așa cum le-a dictat conștiința, că erau pătrunși de spiritul de competitivitate și că l-au ales pe unul în detrimentul altuia pentru un anume program politic sau o cuvântare care li s-au părut bune. Ei aș! Organizarea aparent serioasă și discursurile înflăcărate au fost piesa de teatru pentru adoratorii care au stat cu gurile căscate să vadă cine va fi salvatorul neamului. Aparent serios, din păcate, a fost și pentru câțiva fraieri (iertat fie-mi cuvântul, domnilor intelectuali) care chiar au crezut în democrație, firul ierbii și alte cuvinte goale a căror esență nici măcar nu este cunoscută de unii din bravii politicieni care și-au agățat în piept ecusonul ”De dreapta”.

Să fie foarte clar, nu este nici o libertate în PMP și alegerile n-au însemnat rezultatul unor raționamente din partea celor care au ales. În partidulețul de 6% n-a fost niciodată democrație, acolo dictează El Comandante, direct sau prin blonda cu bilețele parfumate, tocuri cui și genți Vuitton. Echipa? Echipa înseamnă oamenii pe care-i agrează distinsa doamnă, după consultări cu Șefu’. Indubitabil Cotroceniul a zis Elena Udrea și oamenii ei. Așadar, se făcu voia Comandantului și Elena Udrea devine azi stăpână și de drept nu numai de fapt peste partidul creat anume pentru ea și unde se află și Eba, moștenitoarea regatului politic al lui tăticu’.

Și totuși, ce folos de cadoul pe care șeful statului i l-a făcut Elenei Udrea? Cele două partide de dreapta care au făcut scoruri bunicele în alegerile europarlamentare se pregătesc pentru o fuziune și, din bârfe și declarațiile liderilor, pare că PMP cu Elena Udrea în frunte nu va fi invitat la ospățul nunții partidelor de dreapta. Dacă ieșea la vot Funeriu, PMP ar fi avut șansa să negocieze o unire, colaborare sau orice altă formă prin care să lupte împotriva stângii împreună cu formațiunea care se va naște din fuziunea PNL+PDL. Și-atunci? Nu cumva această ”alegere” a Elenei Udrea izolează PMP? Ce logică este în această izolare? Când bătălia pentru Cotroceni a intrat aproape în linie dreaptă, e posibil ca un partid care se reclamă a fi de dreapta să dea cu piciorul la ”facerea” unei drepte unite?  

Dar dacă asta a fost și scopul lui Traian Băsescu? Imaginați-vă un PMP cu Daniel Funeriu președinte și cu vicepreședinți Baconschi, Papahagi și alți intelectuali de bun simț. Cu siguranță cu o astfel de conducere Blaga și Johannis ar fi dorit să discute. Ar fi reușit liderii celor două partide cu scor de peste două cifre să atragă și partidul popularilor făcând un partid de dreapta cu adevărat puternic, capabil să țină piept PSD și aliaților acestuia. Cu șanse reale să câștige Cotroceni-ul și, de ce nu? să dărâme guvernul Ponta printr-o moțiune de cenzură și să formeze un nou guvern de dreapta. Dar dacă s-ar fi întâmplat această versiune, ce ar mai fi făcut în politică Traian Băsescu după ce va termina mandatul la Cotroceni?

Nu cred că șeful statului poate suporta ca altcineva să unească dreapta. Căci dacă va fi așa, rolul său politic s-ar sfârși odată cu finalul de mandat. Ar trebui să se retragă la ferma de la Nana, pe un vapor sau să rămână în politică doar ca simplu pion. Va suporta El Comandante un rol mărunt? Cred că nu. Și-atunci va face tot ce-i stă în putință să ucidă orice încercare a partidelor de dreapta de a se uni. O dreaptă fărâmițată și în derivă ar fi scenariul perfect pentru Traian Băsescu. Ar fi ideal căci numai așa ar putea să se proclame Cavalerul dreptății care va lupta să unească aripile frânte ale dreptei rătăcite în patru zări. Visul președintelui de a fi singurul lider capabil să țină dreapta sub control va face ca nimic să nu conteze pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Noi, interesul național ? Vax! S-a văzut azi la Congresul popularilor. Faptul că PSD va profita de pe urma unei astfel de realități sunt chestiuni secundare în ochii acestuia. Faptul că PSD se va întări în dauna noastră, a cetățenilor, în urma acestei lupte, nu contează pentru șeful statului. Important este el și viitorul său politic. E un scenariu posibil. Iar pentru realizarea lui mă aștept în perioada următoare la atacuri mârșave din partea PMP prin liderul lui dar și al jurnaliștilor în solda celor doi. Atacuri care nu vor fi îndreptate împotriva PSD și a lui Ponta, ci împotriva lui Johannis, Blaga, Macovei sau Predoiu.Categorii:Politica în cuvinte

Etichete:, , , , , , ,

23 de răspunsuri

 1. O mare minciuna. Am fost acolo. am votat, intr-o cabina de vot, fara ca cineva sa-mi sugereze, macar, cu cine sa votez.

 2. propaganda cacaristo-bleagista

 3. Lili , articolul tau este dezamagitor de data aceasta . Nimeni a venit sa dea ordin cu cine sa votam . Fiecare a votat dupa cum l-a îndemnat ratiunea . Papahagi , Baconschi si Funeriu cred ca au pierdut din cauza criticilor scrise la adresa celor care s-au ocupat de alegeri . În cabina de vot ( cabinele fiind supravegheate de reprezentantii candidatilor care au asistat si la numararea voturilor ) nu ne-a dictat nimeni cum sa votam , doar propria constiinta . Din continutul articolului tau reiese ca suntem niste papusi fara creier ! De ce ne jignesti inteligenta draga prietena Lili ???

 4. nu stiu cine a scris ..acest articol, dar in mod cert nu este jurnalist !!!..am fost acolo , de la 9.30 pana la ora 19 …si ”tot cu cartile pe fata ”..pot sa spun ca cine a conceput acest articol ..este un .. IDIOT..si niciodata nu va fi jurnalist [ doar agent FSB ….. eventual ca lichelele mercenare de la agentia FSB .. in romania ..antena3 ] …nu mi-a impus sau macar sugerat cineva cu cine sa votez …!!1evident ..am votat cu o femeie , frumoasa , puternica , buna orator , profesionista in administratie ,diplomata si invingatoare !!!..ceilalti au avut de ales intre vicepresedinti , ..lipsa de orientare si experienta politica a..facut multi sa nu fie alesi …exemplu ..papahagi si baconschi ..au candidat pe acelasi post de vicepresedinte pe acelasi departament …o grava eroare …cumulat ..l-au depasit pe vlaston …daca ..ar fi candidat pe departamente diferite ..amandoi erau acum ..castigatori ..!!!..funeriu …nu a vrut decat ..presedinte , iar marian preda nu e membru al partidului ..si a declarat ca nu-l intereseaza politica …atunci .. TU .. ce ai scris acest articol …stii pe ce lume traiesti si unde ???..sau esti agent FSB ???

  • Stimate domn, aș putea să vă răspund că idiot sunteți dvs. care ați ales o femeie care v-a condus la marea ”victorie” de 6%. Și care e contestată de marea parte a votanților de dreapta. Ca să nu mai vorbim de absenții care nu s-ar alătura niciodată unui proiect în care lider este Elena Udrea. Dacă dvs. considerați că a fost o victorie ceea ce a realizat doamna în alegerile europarlamentare, vă doresc alte asemenea victorii. Iar manipulările nu se fac pe față, dvs., ca și ceilalți care ați ales-o, ați fost participant la Congres tocmai pentru că erați de partea domniei sale. Noi, cei de pe margine, mai știm câte ceva, nu suntem proștii de stânga ca să înghițim tot ce ne spuneți. Iar dacă singura argumentație de care sunteți în stare este să mă faceți ”idiot” și agent al nu știu cui, vă meritați liderul pe care l-ați ”ales”. Multe ”succesuri”

   • Excelent spus, doamnă! Aveți perfectă dreptate! PMP-ul este o altă „soluție imorală” a președintelui, de fapt, o tentativă de fratricid politic. Știți ce mi se pare greu de explicat? Această asociere cu Elena Udrea, în condițiile în care președintele este conștient că reprezintă o vulnerabilitate. Amintiți-vă că la alegerile prezidențiale din 2009 și la suspendarea din 2012, Elena Udrea a fost invizibilă. Traian Băsescu a defilat cu Monica Macovei. Și încă ceva. Elena Udrea, de la nivelul mentalității ei de căpușă parvenită, nu-i capabilă să înțeleagă așteptările unui electorat cu oarece ștaif ca cel de dreapta, un electorat instruit, cu discernământ, care nu-i ca turma PSD-istă. Altfel, nu-i livra un candidat ca Prigoană, la alegerile locale. Practic a insultat acest electorat. Ne insultă și acum, închipuindu-și că suntem niște imbecili care înghit tot rahatul pe care ni-l servește când ne prezintă politicieni cu probleme de integritate, ambulanți politici, ca fiind „altfel”.

   • tocmai asta am spus. Că președintele a pus-o special pentru panaramă, scandal și imposibilitatea unei discuții cu ea din partea unui sobru ca Johannis. Așa, vor fi permanent convulsiuni pe partea dreaptă iar Traian Băsescu se poate erija în liderul ce va stinge aceste convulsiuni și care îi va uni pe toți. Divide et impera.

 5. Desigur, ce stie el…

  Daniel P. Funeriu

  8 minutes ago

  Văd tot felul de comentarii în urma alegerilor din PMP, atât din interiorul partidului cât și din afara sa. Le răspund punctual:

  1) „tabăra reformiștilor a fost sancționată pentru că…”

  Răspuns:
  Nu am fost deloc sancționat. Am luat 22% din voturile colegilor, votul a fost foarte corect, numărătoarea la fel. Consider că e foarte onorabil faptul că echivalentul a 10 organizații județene m-au susținut. GRUPUL „reformiștilor” din PDL a luat 3% după o campanie de 2 luni prin țară. Eu am luat 22% (de 7 ori mai mult) după ce am strâns mâna participanților la congres și am ținut un discurs de 10 minute. Not bad! Nu văd unde e sancțiunea, nu văd unde e problema.
  Nu m-am revendicat niciodată din vreo „tabără”, nu m-am dat niciodată „reformist”. Vorbesc despre „tabere” în partide doar cei care au mentalitatea partidelor-gașcă. Nu mi-a trecut vreodată prin cap că PMP ar putea deveni așa ceva. Când am avut un mandat (acela de ministru) am făcut „reformă”. Punct. Când m-am apucat de politică am făcut (împreună cu colegii și sprijiniți de Traian Băsescu) o Fundație și un Partid. Să vorbești despre „tabăra reformiștilor” într-un partid de 6 luni nu are niciun sens. Să reformezi ce? Ceva abia născut?

  2) „niciun reformist nu a fost ales în conducerea partidului”

  Răspuns: fals. C. Preda, reformist declarat, a fost ales (nu a avut contracandidat). Eu, fără să fiu „reformist” (vezi mai sus ) voi face parte din Comitetul Executiv Național, așa cum acest lucru a fost anunțat la încheierea Congresului. Nu am candidat la altă funcție dar s-a decis ca având un sprijin atât de consistent e util pentru organizație să fiu în conducere. Am reflectat și am decis că e o abordare corectă, pe care am acceptat-o. O voi face cu seriozitate.

  3) „reformiștii au făcut greșeli strategice criticând rezultatele la europarlamentare”

  Răspuns: când am ceva ce consider că trebuie spus, îl spun și cred că asta e corect și democratic. Nimeni nu mi-a reproșat ceva, PMP are o altă cultură decât partidele tradiționale unde, dacă fluieri în biserică, ești promovat prim-vice să-ți demonstrezi abilitățile după care ești invitat să pleci.
  Acum obiectivul este simplu: Diaconescu Cristian președinte la iarnă. Orice energie a PMP consumată pe altceva ar însemna inconștiență politică. Solicit colegilor să ne focalizăm toată energia pe acest obiectiv și mai puțin pe scenarite și explicații întortocheate și inutile. La luptă! Eu nu mai am de gând să despic firul în patru: gata, s-a terminat competiția internă, acum la luptă cu PSD. Exact asta am spus în încheierea Congresului: nu sunt fericit că am pierdut dar niciunul din cei 209 membri care m-au votat (unii suporteri ai lui Adrian Papahagi) nu trebuie să lipsească în lupta cu PSD. Cu toții, la luptă!

 6. Apropo, ca uitasem.

  Sa il puneti pe Johannis (participant direct la o lovitura de stat, in 2012) in aceeasi oala cu Monica Macovei mi se pare o smecherie ieftina. Incercati sa-l albiti pe Johannis? Sa o puneti pe Monica Macovei in aceasi oala cu Blaga si Predoiu e o smecherie nici macar ieftina. Ce treaba au cei doi cu MM? Blaga, un blatist cu Ponta (las’ ca merg afacerile ginerelui, pe care „l-a certat”), marele organizator care si-a adus partidul la 12% si o prezinta ca o mare victorie, fara a avea bunul-simt sa demisioneze? Predoiu, un politician fara absolut nici o carisma, ce se chinuie cu un 4-5% in sondaje?

  Despre altii putem sa vorbim? Putem sa o criticam pe Norica Nicolai (foarte confortabil va convietui cu Macovei, cu care a sters pe jos), Calimente, Hasotti, Ioan Oltean, Athanasiu, Orban, Cezar Preda, Ghise etc.?

  Nu-mi place Udrea, pot sa apreciez insa faptul ca-i da in gura catastrofei numite Ponta cat Blaga, Johannis si Predoiu la un loc.

  Nu-mi place ca a iesit presedinte, l-as fi preferat pe Papahagi, dar aveti mai sus marturiile unor oameni. Bine, nu-i credeti. Aveti si cele scrise de Funeriu. Spuneti ca au fost aranjamente, ei, toti, spun ca nu au fost. Trebuie sa va credem pe Dvs. si nu pe Funeriu, nu?

  Cat despre atacurile marsave, bine ca va asteptati la ele.

  Pe Dvs. n-o sa va intrebe nimeni in solda cui sunteti.

  • Pentru că nu sunt în nici o soldă. V-ați învățat să criticați sau să lăudați numai pe bani sau sinecuri și aveți impresia că toți sunt la fel?
   Ce legătură are MM cu Blaga? Una singură, PDL. 😀 Din izvorul căruia pare că vă trageți și voi, popularii, oricât ați vrea să ne faceți să credeți că sunteți oameni noi.
   Să-l albesc pe Johannis? De ce, a dat bani ca să se facă terenuri de fotbal în pantă și parcuri prin câmpuri de scaieți?
   Da, îmi place de Johannis, vorbește puțin și la obiect. Sigur, nu l-aș vedea sărind cu parașuta. Dar l-aș alege, cu siguranță. A făcut parte din alianța cu PSD? Păi ce, șefa voastră nu a făcut? Așa că mai puțin cu pianul pe scări.

   Cât despre corectitudinea votului, nici nu m-aș fi așteptat ca perdanții să spună altceva, ne încolonăm cuminți în spatele liderului, nu-i așa?

 7. To’arasu’ Duceac de la Iasi , ti-ai dat demisia din partiduletul ala din R. Moldova , sau joci la dublu , cand la populime . cand la moldovine ? ‘Mneata esti sanatos la cap cand scrii ce scrii ? Si , in general , voi toti astia care pupati budigaii lui udrea , sunteti sanatosi la cap ? Toata tara este INGRETOSATA de cacacioasa asta de Plescoi , numa’ voi , cativa , zburdati cu ea de parca v-ar fi dat mai mult de un mar , si-ala de import ! fiti , ma , oameni seriosi , ce dracu’ ! Nu de alta dar peste nu foarte mult timp madama o sa aiba niste bratari , si nu de aur ! Stiu eu ce stiu , si , in general , cand spun ca stiu , se si intampla ! Si pe doamna – DOAMNA am zis ! – Lili Craciun de ce o atacati ? Sunteti frustrati ? No , pai sa fiti , dar cu sonorul la minim , ca nu sunteti demni nici macar sa-i stergeti pantofii ! De altminteri , sunteti ceea ce spunea insusi Papahagi : niste CACACIOSI ! Fara drum in viata , fara directie , fara coloana vertebrala , fara nimic ! O sa ii duceti tigari in Rahova lui woodrea ! FACEM PARIU ?

 8. Elena Udrea nu ne mai poate lamuri nimic din delirul PMP. Individa asta va fi permanent convinsa ca oamenii ii sunt ostili, pentru ca barbatii sunt porci iar femeile invidioase. De la ea, nici Dumnezeu nu cere.

  Ceea ce, insa, nu-mi pot imagina, este ce s-o petrece in mintea lui Basescu. Asta a ramas singur ca-n Toamna Patriarhului si si-a delegat toata identitatea catre Elena Udrea, in conditiile in care PMP este o stransura de fripturisti, plecati de la ceaunul gol din PDL si amagiti de promisiunile lui Basescu.

  Dar niste fripturisti care s-au trezit in PMP cu un ceaun mai gol decat era in PDL. Ce-or sa faca fripturistii astia? Ce vor face Baconschi si Paleologu, vazand ca Basescu le-a pus-o plocon pe Elena Udrea, ca sa le dea rabdari prajite?

  Lipsa asta de realism mi se pare imposibil de inteles la Basescu, afara de cazul in care, in singuratatea lui, o fi ajun si el sa fantazeze despre victorii prin „lovituri fulgeratoare”, asa cum delira si un alt singuratic, atunci cand rusii zgreptanau deja la usa buncarului din Berlin.

  Basescu a ajuns singur, abandonat pana si de ziaristii care-l sustineau cu fervoare de activisti politici.

  Cine mai este Basescu acum?

 9. Oricum, eu, familia si prietenii mei am decis sa nu ne alaturam PMP -lui, un partid de figuri arogante, adepte ale violentei impotriva necuvantatoarelor, rupte complet de realitate si prin urmare de orice legatura cu poporul roman. Un partid de parveniti care se autodeclara intelectuali. Toata lumea instruita cunoaste insa ca adevaratii intelectuali se opun oricarei forme de violenta si masacru indreptata impotriva unor fiinte nevinovate, fara aparare si fara cuvant. Vom fi de partea celor care vor dovedi prin fapte ca respecta adevarul, natura, viata si valorile europene. Deocamdata, legea primitiva a batei din 10.09.2013 si actiunile de cruzime si isterie dclansate in tara pe aceasta tema descalifica toata clasa politica….Nu cred sa mai existe un alt presedinte in lume care sa se ocupe sau sa instige la uciderea cainilor. Incurajand aceste actiuni de cruzime extrema sau chiar ramanand impasibili la ele, nici membrii din conducerea PMP nu dovedesc respect pentru natura si viata, descalificandu -se singuri din pozitia de intelectuali. Cine nu respecta si nu protejeaza viata in toata splendoarea, maretia si diversitatea ei nu respecta nimic. Din cunostintele mele, presedintele, parlamentul si guvernul unui stat civilizat au cu totul si cu totul alte atributiuni decat acelea de a calca in picioare sentimentele poporului si de a instiga la un masacru primitiv si descalificant care, gandindu -ma la isteria declansata in Romania in ultimele luni, sa reuseasca sa atraga oprobriul a zeci de milioane de europeni. Sunt convins ca asemenea mie, milioane de romani cu discernamant si un minimum de educatie si responsabilitate civica nu si -a votat reprezentantii in parlament si la presidentie dandu -le un astfel de mandat, de a institui si pune in aplicare macelul la care ma refer, si inca ca o prioritate a prioritatilor, ignorand insa cu nonsalanta problemele foarte grave din domeniile economic, financiar, juridic, administrativ, de educatie si sanatate ale acestei tari.

  • Nu numai problema câinilor este importantă. Subscriu la ceea ce spuneți mai cu seamă că existența lor pe stradă nu este din vina lor ci tot a unor oameni, poate chiar dintre cei care strigă azi să-i ucidem. Dar susțin și rămânerea Roșiei Montane așa cum este azi, sunt împotriva cianurilor și a exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică. Nu am regăsit nici un partid în care să cred că vor lupta pentru aceste idei, chiar de se cheamă ecologiști sau verzi. Și cu atât mai puțin pot crede în politicieni care au fost în fruntea țării.

 10. Bateti cimpii cu gratie,analize peste analize,nici una nu tine cont de realitate.NOTORIETATEA aduce voturi,iar profesionistii gen PAPAHAGI vor face administratie nationala in ministere,asa functioneaza un partid.Nu si-a dorit nici o secunda sa conduca partidul sunt convins.De aceea a si renuntat.

  • De principiu aveți dreptate. Cu un amendament: notorietate pozitivă sau negativă?

  • Ma iertati ca revin, cu o confirmare deplina a ceea ce am spus anterior. Cine vrea sa afle ce se intampla acum chiar in interiorul PMP, ar fi bine sa cunoasca si opinia lui Baconschi. Iata link-ul „http://adevarul.ro/news/politica/baconschi-intelectualii-pmp-fost-marginalizati-basescu-si-a-ales-urmasul-udrea-1_5396cb720d133766a873617d/index.html#”, pentru articolul „Baconschi: Intelectualii din PMP au fost marginalizaţi. Băsescu şi-a ales urmaşul, pe Udrea”.

   Deci, intrebare: se mai sustine rezonabil ideea ca batem campii cand spunem ca Basescu este din ce in ce mai izolat pentru cardasia cu Elena Udrea?

   • Ca să vezi cum îmi dă dreptate însuși dl. Baconschi. Sper că citesc și pemepiștii acest articol (mulțumesc pentru link, Tibi) care s-au jurat că totul a fost liber la alegeri.

 11. @ Dan….puteti sa o criticati pe EBA care a sters pe jos cu MM si cu ”draga Stolo”, asta daca va da mana, adica daca sunteti mari si tari in…….organele eliptice, cele de care pomenea A.Nastase.

 12. C O M U N I C A T

  Biroul de Presa al organizatiei nationale MISCAREA POPORANA este imputernicit sa comunice publicului unele modificari survenite in componenta echipei de conducere a organizatiei noastre.

  Astfel, urmare faptului ca astazi, 10 iunie 2014, la ora 10:00, presedintele in functiune al MP si-a anuntat demisia din motive medicale, tot pentru astazi, la ora 10:15, a fost convocata Adunarea Generala Nationala Largita (AGNL) a MISCARII POPORANE, pentru completarea echipei de conducere la nivel national.

  Cu unanimitate de voturi, s-a decis ca functia de Presedinte al MISCARII POPORANE sa revina domnului C. Diaconescu, fost consilier pe probleme la cotroceni, stalp al societatii civile, buiandrug al UNPR si grinda a PSD.

  La lucrarile AGNL a MISCARII POPRANE au participat 3817 delegati, reprezentand toate organizatiile judetene din tara si umpland cu entuziasmul lor Sala Polivalenta din comuna Nana.

  Tot cu unanimitate de voturi, s-a decis ca domnul C. Diaconescu sa indeplineasca si interimatul la conducerea organizatiei judetene Bacau a MISCARII POPORANE, pentru aceeasi enterocolita.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Biroul de Presa al MISCARII POPORANE

  • Cred ca la inscrierea la tribunal PMP -ul are o problema in sensul ca este inscris ca „Miscarea POPORANA” in loc de „Miscarea POPONARA” deoarece se potriveste mai bine cu doctrina si componenta sa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

@ntonesei's blog

„In schimb, eu stiu ce inseamna sa fii un intelectual, adica un individ cerebro-spinal; sa ai mintea atit de plastica cit este posibil si coloana vertebrala atit de dreapta cit e necesar” (Michel Foucault, 1967)

arta si natura

O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Doctor de Romanica'

Aventurile unui doctor in tara tuturor posibilitatilor

CER's Blog

Just another WordPress.com weblog

Alexandrina Chelu's Blog

Oameni de valoare

anacronietzsche ~ fara semne ~

haihui printre cioburi de gand

daniela.tarau

despre miracolul vietii...

France Forever

Site de povestiri din/cu/despre si in Franta.

nwradu blog

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

My Weekly Book

"Sometimes, I love books more than I love people..."

Mistreata Neprietenoasa

Ce gandim, dar nu vrem sa recunoastem ...

Colivia cu papagali

Unii au o pasarica, altii au un stol cu pasarele. Eu am doar o colivie cu papagali.

Dragusanul.ro

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

biographia litteraria

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Omul cu Ochelari

Zâmbește! Mâine poate fi și mai greu!

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d blogeri au apreciat: