Hip, hip, ura, îmi vin neamurile din Galaxie!


OZN

V-am tot spus că nu prea cred că am sânge de dac și roman. Nu-mi place să mint, nu-mi place să înșel, spun drept ceea ce gândesc așa că nu prea semăn nici cu dacii, nici cu romanii. O vreme m-am gândit la popoarele migratoare care au trecut pe aici, poate am sânge de got, ostrogot, hun. Acum, când l-am auzit pe Dușa că noapte de noapte spațiul aerian al României este violat de avioane neidentificate, mi-am dat o palmă peste creștet: ”Sunt extraterestru. Ura, îmi vin neamurile din Galaxie!”

Nu știți cine este Mircea Dușa? Haideți să ne aducem aminte:

Domnul ministru a început de tânăr să vadă OZN-uri, prima dată în 1976 când, la numai 21 de anișori, pădurar fiind, este pus de comuniști șef de serviciu la Consiliul Popular din Toplița. Se pare că a fost foarte apreciat de partidul (”ce mâine va râde la soare”) comunist pentru că 10 ani mai târziu (1986) urcă în grad și devine șef cu propaganda tot în Consiliul Local Toplița. Zice mnealui în CV că a fost vicepreședinte la Consiliul Popular Toplița, dar cum această funcție nu exista pe vremea comunismului, îi sugerez domnului ministru să fie onest și să recunoască, a fost șef cu propaganda de partid, ce mai tura – vura. Sau să recunoască că ne spune câte-o OZN-eală în CV-ul dumnealui.

Funcția de mai sus, ”vicepreședinte”, neidentificată în nomenclatorul comunist, a venit probabil ca o încununare după ce al nostru Mircea a început cursurile la Ștefan Gheorghiu. Bine, bine, în CV-ul dumnealui iar apar OZN-isme, spune așa vag, neidentificat, că a făcut în perioada 1984 -1988 (CV-ul de la Camera Deputaților) sau în 1983 – 1988 (CV-ul de la Minister) ”Studii economice” și ne lasă în ceață, sperând ca noi să înțelegem că a urmat ASE. Nu, stimabililor, iar vorbește OZN-istul din el, de fapt a urmat ”Institutul pentru pregătirea cadrelor în problemele conducerii social-politice București“. Așa că lasă, domnule Dușa OZN-ismele, că mai cunoaștem și noi ce ”facultăți” făceau propagandiștii de partid.

Curios pentru locuitorii din Toplița și pentru cei din tot județul Harghita este că după anul 1990 l-au aplaudat mai departe pe stimabilul nostru, cu istorie clară comunistă, tovarăș de nădejde, și au considerat că i se cuvine să fie viceprimar (1990-1996); primar (1996-2000), prefect al judeţului Harghita (2001-2004).

Din 2004, Harghita nu i-a mai ajuns dlui Dușa și a intrat în marea politică, ocupând funcții de deputat, din partea PSD (nici nu mai trebuia să specific de partea cui, cu un asemenea CV) iar din mai 2012 s-a învârtit, ca o farfurie zburătoare, prin Guvern, ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul în Cabinetul Ponta I, din 6 august 2012 ministru al Administraţiei iar din 21 decembrie 2012 este ministrul Apărării Naţionale în Cabinetul Ponta II.

Despre CV-ul dlui Dușa e interesant de citit și aici http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/ministrul-apararii-mircea-dusa-si-a-falsificat-cv-ul/

Mircea Dușa este cel care vedea OZN-uri și la referendumul de demitere al președintelui, convins fiind că Băsescu va fi demis dacă 50% din cei prezenți vor spune DA indiferent de numărul alegătorilor de pe listă, după renumita Ordonanță din 5 iulie 2012, chiar dacă Curtea Constituțională zisese că respectiva Ordonanță e puțin neconstituțională. Aici extratereștii nu i-au dat informații corecte căci în bătălia care a urmat, CCR-ul a câștigat și Băsescu nu a fost demis după numărătoarea OZN-istică a domnului Mircea Dușa.

Gurile rele spun că mâna lungă a fostului pădurar (care n-ar fi străin nici de mafia lemnului din Harghita) de la Toplița a ajuns și prin Transelectrica, dar nu știm sigur dacă a fost voința lui sau a OZN-urilor. Cert este că în cârca sa a fost pusă numirea la companie de stat a dlui Eduard Bachide, șef de cabinet prin toate ministerele pe care le-a condus tovărășește Dușa.

Mircea Dușa are strânse legături cu extratereștri căci numai așa se explică că era hotărât să aducă din Muntenegru “trupurile neînsufletite ale cadavrelor celor decedați”. A râs lumea de el, cum mă, și neînsuflețite și cadavre și decedate? Eu l-am înțeles, omul vede OZN-uri, la ce poți să te aștepți? Poate extratereștrii cu care colaborează Dușa (sau i-o urmări, cine știe!) n-or fi știind ce este acela un pleonasm, darămite un triplu pleonasm. Când stai atâta vreme în prajma lor, mai preiei din limbajul OZN-iștilor, așa că îi acord circumstanțe atenuante.

Cert este că domnul ministru a fost foarte deranjat de hazul pe care l-au făcut jurnaliștii despre OZN-urile pe care le vede el noapte de noapte și a ținut să le explice că nu pricep nimic, așa că s-a lansat în explicații. “Daca ați avut ieri ce comenta și să vorbiți de OZN-uri și de alte chestiuni care nu-și au locul, îmi pare foarte rău. Când vorbim de aparate neidentificate, sunt acele aparate care nu se identifică atunci când li se solicită de către turnurile de control”.

Vedeți, măi, că nu-l înțelegeți pe bietul om? Eu am analizat fraza dânsului și am înțeles așa:

–    îi pare rău că jurnaliștii au avut ce comenta,

–    îi pare rău că jurnaliștii au vorbit despre OZN-uri.

–    îi pare rău că jurnaliștii au vorbit despre chestiuni care nu-și au locul (aici, sâc!).

–    aparatele neidentificate sunt acelea care nu se identifică.

Oricum, stați liniștit, Dușa lucrează, noapte de noapte urmărește bolta cerească și veghează ca să nu vă răpească vreun OZN. Iar eu aștept cu înfrigurare pogorârea neamurilor mele din Galaxie. Mulțumim, domnule Dușa!
dușaCategorii:Politica în cuvinte

4 răspunsuri

  1. Doamneee, da’ luda esti!
    Asa vorbesti matale de viitorul PM?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s